Hapen thirrjet për mobilitetin e stafit me Universitetin e Shkencave të Aplikuara “Vidzeme”


Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Projekteve njofton se janë hapur thirrjet për mobilitet me Universitetin e Shkencave të Aplikuara “Vidzeme”, për vitin akademik 2018-2019. Mobiliteti përfshin stafin akademik dhe atë administrativ.

Për më shumë klikoni këtu!