Hapen thirrjet për mobilitetin e stafit me Universitetin e Egjeut, Greqi


Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Projekteve njofton se janë hapur thirrjet për mobilitet me Universitetin e Egjeut, Greqi, për vitin akademik 2018-2019. Mobiliteti përfshin stafin akademik dhe atë administrativ.

Për më shumë klikoni këtu!