Hapet thirrja për mobilitetin e stafit akademik me Universitetin e Zarës, Kroaci


Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Projekteve njofton se është hapur thirrja për një mobilitet për stafin akademik me Universitetin e Zarës (Zadar), Kroaci, për vitin akademik 2018-2019.

Për më shumë klikoni këtu!