Thirrje për aplikime/ Bursa shkëmbimi Erasmus Plus me Universitetin e Egjeut, Greqi


Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Projekteve njofton se janë hapur thirrjet për bursa shkëmbimi Erasmus Plus Credit Mobility me Universitetin e Egjeut në Greqi.

Për më shumë informacion klikoni këtu!