Startup III, një tjetër histori suksesi në UAMD!


Në datë 7 shkurt, 2019, Departamenti i Menaxhimit pranë Fakultetit të Biznesit, UAMD, organizoi për të tretin vit radhazi konkursin Startup, një ngjarje që mbledh së bashku studentët e pasionuar të ideve dhe sipërmarrjeve të reja.

Gara ishte vërtet emocionuese për të gjithë grupet pjesëmarrëse, ndërsa në fund të aktivitetit u shpallën edhe fituesit e tre çmimeve të para.

Vizioni i UAMD-së është të krijojë një komunitet ku studentët mbruhen me shpirt sipërmarrjeje dhe inovacioni dhe mbështesin njëri-tjetrin për t’u rritur profesionalisht së toku.

  • Vendi I u vlerësua me çmimin 50,000 lekë: “Profesionisti.com”
1. Rustem Selimaj
2. Xhorxhina Musaku
3. Megi Mane
4. Ornela Hasa
5. Merjeme Xhurxhi
  • Vendi II u vlerësua me çmimin 20,000 lekë: “Equality trans”
1. Kamela Topçiu
2. Mario Sarxha
3. Xhesjana Gjini
4. Sulejman Gjozi
5. Martina Dedej
6. Klodiana Lleshaj
7. Sinan Jaho
  • Vendi III u vlerësua me çmimin 15,000 lekë: “Zgjidh një libër”
1. Erald Nezaj
2. Irini Druga
3. Ledia Beqaraj
4. Xhensila Qosja
5. Brunilda Musaj