Hapet aplikimi për bursa shkëmbimi në Middlesex University, Londër


Në kuadër të programit Erasmus+, komponenti International Credit Mobility,  i nënshkruar mes Universitetit të Middlesex, Londër, Mbretëria e Bashkuar e Britanisë së Madhe,  dhe Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, hapet thirrja për aplikime të studentëve në nivelin Master të studimeve nga:

  • Fakulteti i Shkencave Politike Juridike
  • Fakulteti i Biznesit
  • Fakulteti i Edukimit
  • Fakulteti i Studimeve Profesionale

Për më shumë klikoni këtu!