Thirrje për Kumtesa: Konferenca IV Ndërkombëtare e Arsimit dhe Kulturës në Gjuhën e Huaj


Universiteti “Aleksandër Moisiu” ka kënaqësinë t’ju ftojë në Konferencën IV Ndërkombëtare të Arsimit dhe Kulturës në Gjuhën e Huaj. Konferenca organizohet nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja në Fakultetin e Edukimit.

Data të rëndësishme: 
• Afati për dorëzimin e punimit të plotë: 12 maj, 2019
• Njoftimi i pranimit: 20 maj, 2019
• Data e konferencës: 7 qershor, 2019

Thirrjen e plotë e gjeni këtu!