Thirrje për kumtesa: “Qytetari i ditëve të sotme dhe ligjërimi gjuhësor”


Departamenti i Gjuhës Shqipe, Fakulteti i Edukimit, Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, organizon
Konferencën e Parë Shkencore Ndërkombëtare “Qytetari i ditëve të sotme dhe ligjërimi gjuhësor”.

Thirrjen për kumtesa mund ta gjeni këtu!