Thirrje për pjesëmarrje/ Institucionet sociale në jetën bashkëkohore: Arsimi, Familja, Feja


Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës, Shqipëri; Shoqata Sociologjike Shqiptare – Instituti Shqiptar i Sociologjisë; Universiteti i Mitrovicës Isa Boletini, Kosove; Qendra e Studimeve “Confronti”, Rome Itali, organizojnë Konferencë Ndërkombëtare “Institucionet sociale në jetën bashkëkohore: Arsimi, Familja, Feja”.

Vendi dhe koha:

Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës

15-16 nëntor 2019

 Afati i aplikimit:

Afati i dërgimit të abstrakteve: 10 tetor 2019; 24.00 GMT

Afati i aplikimit për Sesione të Veçanta: 30 gusht 2019; 24.00 GMT

  • Për thirrjen për kumtesa klikoni KËTU!
  • To download the Call for Papers click HERE!