Hapet apikimi për shkëmbim studentor në Universitetin Vidzeme, Letoni


Në kuadër të programit Erasmus+, komponenti International Credit Mobility, i nënshkruar mes Universitetit Vidzem, Letoni dhe Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës për periudhën 2018-2021, hapet thirrja për aplikime të studentëve në nivelin Bachelor të studimeve për vitin akademik 2019-2020, (3-5 muaj) per semestrin e dytë.
Fituesi do të shpallet në bashkëpunim me Universitetin Vidzeme, Letoni.

Më shumë klikoni KËTU!