Trajnim nga EBSCO mbi përdorimin e platformës së “Bibliotekës Digjitale”


Në kuadër të shërbimit ULibrary – Biblioteka Digjitale, Qendra Ndërinstitucionale e Rrjetit Akademik Shqiptar (RASH) dhe ekspertë të operatorit global EBSCO, organizuan një trajnim të avancuar për përdorimin e platformës së “Bibliotekës Elektronike” me fokus stafin akademik dhe studentët e nivelit Master dhe Doktoraturë.

Platformën e biblotekës digjitale ULibrary mund ta gjeni në linkun: https://ulibrary.rash.al.

Në këtë lidhje mund të gjeni një manual përdorimi: Manual  EBSCO

Për çdo pyetje apo paqartësi mos hezitoni të na kontaktoni në info@uamd.edu.al