Hapet aplikimi për bursa shkëmbimi Erasmus + me Universitetin Teknik të Sofjes, Bullgari


Në kuadër të programit Erasmus+ dhe marrëveshjes International Credit Mobility, ndërmjet Universitetit
Teknik të Sofies, Bullgari dhe Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, për periudhën 2019-2020, hapet
thirrja për aplikime të studentëve nga Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, për vitin akademik 2019-
2020.

  • Për më shumë informacion klikoni KËTU!