Hapet thirrje për mobilitetin e stafit akademik dhe administrativ në Universitetin Teknik të Sofjes


Dy Mobilitete për Mësimdhënie për vitin akademik 2019-2020.
Mobiliteti konsiston në mësimdhënie në gjuhën angleze për një javë akademike në universitetin pritës.
Kohezgjatja e qëndrimit duhet të jetë 7 dite, ku 5 dite janë ditë pune dhe dy ditë udhëtim.

Një mobilitet për stafin administrativ të Fakultetit të IT-së.

  • Për më shumë klikoni KËTU!