COVID-19/ Mesazh i Rektorit të UAMD-së për studentët dhe stafin

“Edhe nata më e errët do të mbarojë dhe dielli do të lindë sërish”. Viktor Hygo Të dashur studentë, pedagogë dhe anëtarë të stafit administrativ të Universitetit “Aleksandër Moisiu”, Në mes të një situate shumë delikate për shkak të përhapjes së koronavirusit (COVID-19), si dhe duke njohur ankthin, shqetësimin dhe pështjellimin rreth javëve dhe muajve që … Vazhdoni me leximin e COVID-19/ Mesazh i Rektorit të UAMD-së për studentët dhe stafin