Informacion mbi koronavirusin (COVID-19)

PYETJE DHE PËRGJIGJE HARTUAR NGA INSTITUTI I SHËNDETIT PUBLIK Çfarë është koronavirusi? Koronaviruset (CoV) janё një familje e madhe virusesh që shkaktojnë sëmundje nga më të lehtat deri tek ato tepër të rënda.  Ato janë të përhapur në shumë lloje të  kafshëve dhe rrallë evoluojnë, transmetohen, infektojnë njerëzit dhe më pas përhapen midis tyre. Koronaviruset … Vazhdoni me leximin e Informacion mbi koronavirusin (COVID-19)