Këshilla për COVID-19 (e përditësuar)

Të reja nga Instituti i Shëndetit Publik rreth Koronavirusit, si ta dallojmë dhe mbrohemi prej tij. A mund të përhapet infeksioni nga Koronavirusi i ri nga një rast që nuk ka simptoma (rast asimptomatik)? Sipas të dhënave të disponueshme aktualisht, njerëzit simptomatikë janë shkaku më i shpeshtë i përhapjes së virusit. OBSH e konsideron të … Vazhdoni me leximin e Këshilla për COVID-19 (e përditësuar)