Orari për rifillimin e mësimit në shtator për studentët e programeve Bachelor dhe Master


Më poshtë gjeni orarin për rifillimin e mësimit në shtator për studentët e viteve të para dhe të dyta Bachelor dhe për studentët e vitit të parë Master.

Fakulteti i Shkencave Politike – Juridike

Fakulteti i Studimeve Profesionale

Fakulteti i Biznesit

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit