Informacion mbi bursat “Gates” në Universitetin e Kembrixhit


Bursa Gates Cambridge është një Bursë Studentore Ndërkombëtare prestigjioze e financuar nga Bill dhe Melinda Gates. Ajo vlen për studime Master dhe Ph.D në Universitetin e Kembrixhit në Mbretërinë e Bashkuar.

Për më shumë klikoni këtu!