Mesazh i Rektorit/ Mbi fillimin e vitit të ri akademik në UAMD

Të dashur studentë, Do të donim shumë që ditën e hënë t’ju mirëprisnim në auditorët e Universitetit “Aleksandër Moisiu”. Kjo dëshirë, që jam e sigurtë është e përbashkët, u pamundësua nga situata e COVID-19 dhe protokollet që ne jemi të detyruar të zbatojmë. E megjithatë, sado i pazakontë qoftë ky vit akademik, jam e sigurtë … Vazhdoni me leximin e Mesazh i Rektorit/ Mbi fillimin e vitit të ri akademik në UAMD