Panairi i Edukimit Virtual për studentët e interesuar të studiojnë në Poloni


Të dashur studentë,

Universiteti Powiślański, në Poloni, ju fton të merrni pjesë në panairin e edukimit virtual “Studimi në Pomorskie”, i cili do të zhvillohet më datë, 8 Prill 2021. Duke u bërë pjesë e këtij eventi virtual ju do të mësoni gjithçka rreth Universitetit dhe mundësive për të studiuar në të, njëkohësisht mund të bëni pyetje në lidhje me mundësitë e ofruara nga programi ERASMUS+.

Mund ta ndiqni këtë event nëpërmjet këtyre dy adresave:

Facebook: https://www.facebook.com/events/155429976442436/

 Web-sitin zyrtar te eventit: NAWA Polish National Agency for Academmic Exchange, Virtual Education Fairs