Thirrje për pjesëmarrje: Memuaret dhe jëtëshkrimi i autoreve gra në letërsitë e Europës Lindore dhe Juglindore


Universiteti “Aleksandër Moisiu” fton të gjithë studiuesit e interesuar të aplikojnë për t’u bërë pjesë e numrit special të revistës studimore rumune “Dacoromania Litteraria” (http://www.dacoromanialitteraria.inst-puscariu.ro/en/), e cila do të botojë një vëllim mbi memuaret dhe jëtëshkrimin e autoreve gra në letërsitë e Europës Lindore dhe Juglindore.

Thirrjen mund ta shkarkoni këtu!