EUSMAT hap thirrjen për Bursat Erasmus Mundus në Programin Master AMASE


Programi Master AMASE, ofron bursa Erasmus Mundus për kryerjen e një Masteri ndërkombëtar dyvjeçar në Shkencat e Avancuara dhe Shkencat Inxhinierike.

Mësoni më shumë: