Thirrje për aplikime në Universitetin Ndërkombëtar Veror të Prishtinës 2022


Universiteti i Prishtinës ka hapur thirrjen për studentë të interesuar për të marrë pjesë në Universitetin Ndërkombëtar Veror të Prishtinës 2022. Kjo është një mundësi fantastike për të zgjeruar horizontin tuaj përmes 13 kurseve të ofruara nga ekspertë ndërkombëtarë.

I hapur për studentët ndërkombëtarë dhe nga Kosova, PISU shërben si katalizator për takime akademike dhe kulturore, duke tërhequr akademikë dhe studentë ndërkombëtarë në katër kontinente.
Përveç studimit të një kursi që përputhet me interesat tuaja, do të shijoni ekskursione, programe kulturore dhe aktivitete ekstra-kurrikulare për të eksploruar bukuritë e Kosovës.

Data kyçe: 12-22 Korrik 2022
Vendi: Universiteti i Prishtinës, Kosovë
Regjistrohuni duke aplikuar në https://unvp.uni-pr.edu/
Zbuloni Katalogun e Kurseve duke klikuar​  këtu!