Klube Studentore


Klubi i Librit
Klubi i Matematikës
StartUp UAMD
Klubi Diplomatik
Klubi i Juristëve të Rinj
Klubi i Debatit
Klubi i Multimedias dhe Fotografisë
Klubi i Filmit
Klubi i Shahut

Ekipe sportive

Ekipi i Futbollit
Ekipi i Futsalit
Ekipi i Volejbollit Meshkuj/Femra