Shkëmbime dhe Praktika


Shkëmbime Studentore në Kuadër të Projektit “Erasmus +” International Credit Mobility

 

Programi Universiteti pritës
CreditMobility, Erasmus + Universiteti Lodz, Poloni
CreditMobility, Erasmus + Universiteti Lublin,Poloni
Credit Mobility, Erasmus + Universiteti Middlesex, Londër, Mbretëri e Bashkuar
Credit Mobility, Erasmus + Universiteti Kodolanyi Janos Hungari
Credit Mobility, Erasmus + Universiteti  Egjeut, Greqi
Credit Mobility, Erasmus + Universiteti  Valencias, Spanjë
Credit Mobility, Erasmus + Universiteti i Rigës, Letoni
Credit Mobility, Erasmus + Universiteti Danubius, Galati, Rumani
Credit Mobility, Erasmus + Universiteti i Shkencave të Aplikuara Vilnius