Të Reja dhe Njoftime


Ministri Klosi në UAMD, ndalimi i qeseve plastike do të ndryshojë të ardhmen në mjedis

Më datë 20 shtator, 2019, Universiteti “Aleksandër Moisiu” priti në një takim Ministrin e Turizimit dhe Mjedisit, z. Blendi Klosi, ...
Lexo më Shumë

Rektorja Sotirofski takim me ambasadoren franceze dhe përfaqësues të ADF-së

Më datë 19 shtator, 2019, Rektori  i Universitetit "Aleksandër Moisiu", Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, priti në një takim ambasadoren franceze, ...
Lexo më Shumë

Informacion rreth organizimit të Ceremonisë së Diplomimit

DITA E MADHE ERDHI! Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës ka kënaqësinë t’ju njoftojë se ditën e premte, më datë 27 ...
Lexo më Shumë

Thirrje për aplikime: Youth Bootcamp “E-Citizens, Albania in Europe!”

Çfarë  është Youth Bootcamp “E-Citizens, Albania in Europe!”? Në vijim të Workshpeve ku ju keni qenë pjesëmarrës në Tiranë, Durrës ...
Lexo më Shumë

Raundi i Dytë/ Procedurat e aplikimit dhe regjistrimit në IAL

Procedurat e Aplikimit – Raundi i Dytë Në periudhën 19 shtator — 21 shtator 2019 do të kryhet procesi i aplikimit online ...
Lexo më Shumë

Aplikimet dhe transferimet në ciklin e dytë të studimeve “Master Profesional”, “Master i Shkencave”, “Master i Arteve”

Aplikimet: Do të zhvillohen pranë sekretarive mësimore të njësive kryesore, deri në datën 11.10.2019. Dokumentacioni për aplikim:  a) diplomë, ose fotokopje të ...
Lexo më Shumë

Përmirësimi i mjedisit të punës përmes barazisë gjinore dhe drejtësisë sociale

Drejtori i Administrimit dhe Shërbimeve Akademike në UAMD, Z. Xhafer Rakipllari, mori pjesë në një workshop një-ditor të organizuar nga ...
Lexo më Shumë

Orari i riprovimeve të vjeshtës në Fakultetin e Biznesit

Sezoni i vjeshtës për programet Bachelor, Master Profesional dhe Master i Shkencave në Fakultetin e Biznesit (klikoni mbi tekst) ...
Lexo më Shumë

Orari i riprovimeve të vjeshtës, Fakulteti i Studimeve Profesionale

Këtu mund të gjeni orarin e riprovimeve të vjeshtës për Fakultetin e Studimeve Profesionale ...
Lexo më Shumë

Dekani Metalla: Studimet profesionale zhvillojnë aftësitë në përputhje me kërkesat e tregut të punës. 

"Fakulteti i Studimeve Profesionale (FSP) në UAMD është lider i programeve 2-vjeçare në Shqipëri. Përmes tyre ne iu mundësojmë maturantëve ...
Lexo më Shumë

Përse të zgjedhësh Fakultetin e Shkencave Politike – Juridike

☑ Staf i kualifikuar me tituj shkencorë, por edhe të suksesshëm në domenin praktik Pedagogët e FSHPJ-së kanë kryer studime universitare ...
Lexo më Shumë

#HistoriSuksesi, Blerta Çali: UAMD ka mundësinë t’ju transformojë

"Jam Blerta Çali, ish studente e UAMD-së. Nuk jam prezantuar asnjeherë kështu, por intervista me ju më bëri të kujtoj ...
Lexo më Shumë

Flet dekania Abazaj: Ja avantazhet e një diplome në Fakultetin e Edukimit në UAMD

Është duke vijuar faza e pestë e raundit të parë të regjistrimeve për të gjithë maturantët që do të vijojnë ...
Lexo më Shumë

#HistoriSuksesi, Dalina Beshiri: Me diplomën e UAMD-së, gati për të përballuar çdo sfidë

"Quhem Dalina Beshiri dhe banoj në qytetin e Durrësit. Zgjodha të isha studente e Fakultetit të Edukimit në programin "Gjuhë- ...
Lexo më Shumë

Thirrje për Pjesëmarrje në Konferencën e V-të Ndërkombëtare me temë “Krimi mjedisor, siguria mjedisore dhe siguria kombëtare”

Thirrje për Pjesëmarrje në Konferencën e V-të Ndërkombëtare me temë “Krimi mjedisor, siguria mjedisore dhe siguria kombëtare”, kliko këtu! Mbi standardet ...
Lexo më Shumë

Thirrje për aplikime/ Bursa shkëmbimi Erasmus Plus me Universitetin e Varnës

Drejtoria e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Projekteve njofton se janë hapur thirrjet për bursa shkëmbimi Erasmus Plus Credit Mobility me ...
Lexo më Shumë
Loading...